Sovellukset

Sovelluksemme on suunniteltu poistamaan päivittäisiä työrutiinejasi ja tekemään työtä puolestasi. Valikoimastamme löytyy mm asiakirjanhallintaa, jolla jakelet tietoa tietoturvallisesti ja helposti työryhmäsi kesken. Löydät haluamasi tiedon sekunneissa ja varmasti ja pääset tietoosi käsiksi mistä tahansa ja millä laitteella tahansa, tietoturvasta tinkimättä. 

Papercut on tulostuksenhallintaratkaisu joka sisältää turvatulostuksen, mobiiliturvatulostuksen, vierastulostuksen sekä tulostussäännöt, jolla voidaan ohjata käyttäjiä säästämään kustannuksia ja luontoa. Voit myös tulostaa kotitoimistolta suoraan toimiston tulostimeen.

Foldr on pieni ja kevyt asiakirjanhallinta tehostamaan työryhmäsi tiedonjakamista. Lisäksi sen avulla löydät tiedostosi nopeasti ja varmasti. Se hakee yhdellä hakusanalla tiedostot OneDrivestä, Sharepointista, Google Drivestä, verkkolevyltä, omalta työasemaltasi ym.

Square-9 on tiedonhallinnan tuoteperhe, joka sisältää kaikki tiedon- ja asiakirjanhallinnan toiminnot ja kasvaa yrityksesi mukana. Se sisältää tekoälyä ja tunnistaa lomakkeet automaattisesti ja osaa poimia lomakkeelta tiedot automaattisesti ja vie ne mihin tahansa ERP, CRM, ECM ym järjestelmään.

Drivve Image on älyskannausratkaisu, jolla skannaat asiakirjat helposti juuri oikeaan kohteeseen on se sitten pilvessä, verkkolevyllä tms. Drivve Imagella skannaat myös helposti muokattavia Word tai Excel  tai hakukelpoisia PDF tiedostoja.

Laitehallinnalla ulkoistat tulostavan laittekantasi väri- ja tarviketilaukset meille. Tuotamme myös määräaikaiset huoltokutsut ja takaamme että laiteteesi toimii moitteetta ja ilman toimintakatkoksia. Tuotamme myös säännölliset mittarilukemaraportit laitteistasi sovituin väliajoin.

IPA Suite on kevyt asiakirjanhallintaratkaisu joka ohjaa käyttäjää tallentamaan tiedot yhteisesti sovitulla tavalla ja vaatii käyttäjältä tarvittavat tiedot tiedon löytymisen varmistamiseksi. IPA Suitella hallitset käyttöoikeudet helposti ja turvallisesti.

Suunnittelemme ja toteutamme sähköisiä arkistoja. Etuja mm, tiedot löytyy välittömästi, tietoja voidaan poistaa automaattisesti säilytysvelvollisuuden päätyttyä, käyttöoikeuksia voidaan hallita, katselu- ja lukutiedoista kerätään lokitietoa.

Luo kotisivut ilmaiseksi!